Πρεμιέρα για το ανανεωμένο «Total Football» αυτήν την Κυριακή

Aπό thessports.gr:Το «Total Football» επιστρέφει από αυτήν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 23:00 στην τηλεόραση του OPEN, με ανανεωμένο προφίλ, ακόμα πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, διάδραση με το κοινό και πολύ διεθνές ποδόσφαιρο!
Πηγή: thessports.gr
Πρεμιέρα για το ανανεωμένο «Total Football» αυτήν την Κυριακή

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση του OPEN TV:

Η εκπομπή που την προηγούμενη σεζόν κέρδισε τη μάχη μεταξύ όλων των βραδινών αθλητικών εκπομπών της Κυριακής, αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20/9 στις 11.00 το βράδυ.

Με τη γνωστή και επιτυχημένη συνταγή του αιχμηρού σχολίου, των αποκλειστικών ρεπορτάζ και της ανάδειξης των θεμάτων που άλλα κανάλια και εκπομπές δεν... τολμούν να αγγίξουν, το «Total Football» υπόσχεται μία ακόμη σεζόν γεμάτη ποδοσφαιρική δράση, δυνατούς καλεσμένους με προσωπικότητα και άποψη, αλλά και θέματα που θα συζητηθούν και θα αναπαραχθούν σε αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες.

Παράλληλα, για τη νέα σεζόν το «Total Football» μας υπόσχεται ανανεωμένο περιεχόμενο, ορισμένα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατό ρεπορτάζ και σχόλιο της εκπομπής, μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το τηλεοπτικό κοινό με συμμετοχή των τηλεθεατών στην εκπομπή και στη διαμόρφωση της τάσης μέσα από ειδικές πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, φέτος το «Total Football» θα παίξει μεγάλη μπάλα και εκτός συνόρων! Πολλά θεαματικά γκολ από όλη την Ευρώπη, συνδέσεις με Έλληνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό και προσωποκεντρικές ιστορίες για τους σταρ του ποδοσφαίρου.

Κάθε Κυριακή στις 23:00, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN θα μας μεταφέρουν θέαμα και ρεπορτάζ από τα γήπεδα της Super League.

Διαβάστε ακόμη...