«Ισχυρή ομάδα με συνοχή ο ΠΑΟΚ»

Από inpaok.com: Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ κλήθηκε να σχολιάσει στα ρωσικά ΜΜΕ ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο, που γνωρίζει πολύ καλά την αντίπαλο του Δικεφάλου, από την θητεία του στην Σπαρτάκ Μόσχας.
Πηγή: inpaok.com
«Ισχυρή ομάδα με συνοχή ο ΠΑΟΚ»

Ο βοηθός προπονητή της ΑΕΚ, μίλησε με καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι μια ισχυρή ομάδα με συνοχή, ενώ όπως σημείωσε η Κράσνονταρ είναι τυχερή που θα παίξει στην Τούμπα χωρίς την παρουσία των οπαδών του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το πρωτάθλημα της Ρωσίας πλασάρεται στην Ευρώπη ως πιο δυνατό από το ελληνικό. Εάν αυτό αληθεύει, τότε ίσως η Κράσνονταρ να μπορεί να θεωρηθεί το φαβορί στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο και η Μπενφίκα πριν από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θεωρήθηκε το φαβορί, αλλά στην πραγματικότητα συνέβη το αντίστροφο.

Τα πάντα μπορούν να συμβούν σε ένα μονό παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε. Εάν η πρόκριση κρίνονταν σε δύο παιχνίδια, η Μπενφίκα θα είχε περισσότερες πιθανότητες να προκριθεί. Ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα και προκρίθηκε, όχι μόνο το 100% αλλά το 150%.

Δεν χρειάζεται να βιαστούμε και να δώσουμε την πρόκριση στην Κράσνονταρ πριν τα παιχνίδια. Μπορείτε να φανταστείτε τι κίνητρο έχει τώρα ο ΠΑΟΚ; Μόλις πέρασε τη Μπενφίκα, μια ομάδα γνωστή σε όλη την Ευρώπη με πλούσια ιστορία και οι όμιλοι του Champions League είναι πλέον πολύ κοντά. Η διάθεση των Ελλήνων θα είναι τρελή!

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η Κρασνοντάρ είναι πολύ τυχερή που τώρα οι αγώνες, με οδηγία της UEFA, παίζονται χωρίς θεατές. Το να παίζει κανείς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του σε ένα γεμάτο γήπεδο, είναι κόλαση για τον αντίπαλο. Σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί τώρα, οι Έλληνες χάνουν ένα από τα πιο ισχυρά ατού τους.

Κατά τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτα απ΄ όλα μια ισχυρή ομάδα, με μεγάλη συνοχή εντός αγωνιστικού χώρου. Υπάρχουν, φυσικά, αστέρια. Για παράδειγμα, τα ιταλικά Μέσα γράφουν επίμονα πως ο αμυντικός Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος σκόραρε εναντίον της Μπενφίκα, ενδιαφέρει την Αταλάντα. Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη, υπολογίζει την αξία του Γιαννούλη στα 8-10 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν είναι μικρό σε περίοδο κρίσης».

Διαβάστε ακόμη...