Η Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ και ο Μουρίνιο!

Από thessports.gr: Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα ήταν στη... θεματολογία των δηλώσεων του Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει της αναμέτρησης της Τότεναμ με την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.
Πηγή: thessports.gr
Η Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ και ο Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη 100% και να πάρει παράδειγμα από την Μπενφίκα, η οποία παρ' όλο που ήταν το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Special One»:

«Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, δεν υπάρχει δεύτερο ματς και όπως την Τρίτη στο Champions League υπήρξε μια έκπληξη με την Μπενφίκα, η οποία αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι έληξε 2-1 και πιθανόν αν υπήρχε δεύτερο παιχνίδι, η Μπενφίκα θα είχε την ευκαιρία να ανατρέψει το αποτέλεσμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι έπαιξαν καλά, έχασαν και έμειναν εκτός από την διοργάνωση, άρα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί.

Θα πάμε εκεί γνωρίζοντας ότι είναι μαύρο ή άσπρο, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κερδίζεις ή χάνεις, είσαι μέσα ή είσαι έξω. Θα πάμε με την πρόθεση να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Πιστεύω είναι μια πολύ καλή διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε».

 

Διαβάστε ακόμη...