Η ετοιμότητα και το μέτριο ξεκίνημα της Κράσνονταρ

Από paok24.com: Η μεγαλειώδης πρόκριση επί της Μπενφίκα, στέλνει την Κράσνονταρ στο δρόμο του ΠΑΟΚ, με τους Ρώσους, να αποτελούν το τελευταίο εμπόδιο πριν τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πηγή: paok24.com
Η ετοιμότητα και το μέτριο ξεκίνημα της Κράσνονταρ
Η ρωσική ομάδα, παλεύει κι αυτή για την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία της και βρίσκεται πιο μπροστά από τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά την ετοιμότητά της.

Το πρωτάθλημα στη Ρωσία, ξεκίνησε στις 9 Αυγούστου για την Κράσνονταρ, ωστόσο η ομάδα του Μουράτ Μουσάεφ, δεν έχει αρχίσει όπως θα ήθελε...

Μετά από επτά αγωνιστικές, βρίσκεται στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος, μετρώντας ως τώρα, δύο νίκες (0-3 την Ούφα και 2-0 την Άρσεναλ Τούλα), δύο ήττες (1-0 από Λοκομοτίβ Μόσχας και το ίδιο σκορ από την Ουράλ), ενώ τα δύο τελευταία της αποτελέσματα, είναι ισοπαλίες με 1-1, τόσο με τη ΤΣΣΚΑ, όσο και με τη Ροστόφ.

Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής, με τη Ρότορ Βόλγκογκραντ, αναβλήθηκε, ενώ την Παρασκευή στις 20:00, η Κράσνονταρ υποδέχεται τη Χίμκι, πριν τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς  Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...