«Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να θέλει δανεικό τον Σωτηρίου»

Από sfina.gr: Στο προσκήνιο επανέφερε ξανά κυπριακή ιστοσελίδα το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 27χρονο διεθνή Κύπριο επιθετικό, Πιέρo Σωτηρίου.
Πηγή: sfina.gr
«Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να θέλει δανεικό τον Σωτηρίου»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "omada.reporter.com.cy" αναφέρει:

Το φλερτ ανάμεσα σε Πιέρο Σωτηρίου και ΠΑΟΚ καλά κρατεί, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να θέλει ν' αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως δανεικό. Ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο της ελληνικής ομάδας εδώ και μερικές εβδομάδες με τους ασπρόμαυρους να προσπαθούν να τον πάρουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα ψάχνει έναν παίκτη με πολύ διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τους προϋπάρχοντες (σ.σ. Σφιντέρσκι, Άκπομ).

Ο 27χρονος παίκτης μπήκε δυναμικά στην αρχή της σεζόν στο Καζακστάν και είχε σκοράρει στον αγώνα του Σούπερ Καπ της χώρας, ωστόσο ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός γηπέδων για λίγο διάστημα. Στην παρούσα φάση φαίνεται να είναι ετοιμοπόλεμος αφού κατέγραψε φουλ ενενηντάλεπτο κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Είναι δεδομένο ότι οι ασπρόμαυροι μπορούν να καλύψουν τα «θέλω» του Πιέρου, με το συμβόλαιό του στην Αστάνα ν' ανέρχεται κοντά στις 800.000 ευρώ ετησίως. Κι αυτό γιατί αν μετακομίσει ως δανεικός στη Θεσσαλονίκη θα καλυφθεί μέρος του συμβολαίου του από τον ελληνικό σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεταγραφικό παράθυρο στο Καζακστάν έκλεισε στις 9 Αυγούστου, ωστόσο στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου και έτσι το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή την τελευταία στιγμή είναι πάντοτε ανοιχτό.

Παρόλα αυτά, οι Καζάκοι πολύ πιο δύσκολα θα παραχωρήσουν έναν παίκτη όταν δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ενίσχυση του ρόστερ τους. Υπενθυμίζεται ότι τον αγόρασαν τον περασμένο Φεβρουάριο, έναντι 2.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...