Η Αλ Ιτιχάντ ζητάει την επιστροφή Πρίγιοβιτς και Ροντρίγκες!

Από thessports.gr: Ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες έρχεται να προστεθεί αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ιτιχάντ να επιθυμεί την επιστροφή του 29χρονου εξτρέμ, αλλά και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!
Πηγή: thessports.gr
Η Αλ Ιτιχάντ ζητάει την επιστροφή Πρίγιοβιτς και Ροντρίγκες!

Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, ωστόσο η περίπτωση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολη, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο τόσο με την Ιτιχάντ (μέχρι το 2023), όσο και με την Φενέρμπαχτσε, όπου παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού μέχρι το 2021.

Οι Τούρκοι δείχνουν διατεθειμένοι να λύσουν το συμβόλαιο του διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι προκειμένου να εξοικονομήσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο συμβόλαιο του, ωστόσο η Ιτιχάντ σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία ζητάει από τον Γκάρι Ροντρίγκες να επιστρέψει στον σύλλογο. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει σύλλογο που θα μπορέσει να καλύψει το συμβόλαιο του.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός της ομάδας από την Τζέντα, Φάμπιο Καρίλε θεωρεί πως οι δύο ποδοσφαιριστές είναι απαραίτητοι για την Ιτιχάντ και αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση των δύο πρώην παικτών του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...