Μπουντούρης: «Νίκη είναι που γέμισε ο ΠΑΟΚ ένα πέταλο στην Αθήνα - Η διοίκηση για αυτό είναι εδώ»

Ο νέος GM του ΠΑΟΚ, Νίκος Μπουντούρης, αποθέωσε τον κόσμο του Δικεφάλου που κέρδισε τη μάχη της κερκίδας μέσα στην Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε και στον Αριστοτέλη Μυστακίδη.
Πηγή: sdna.gr
Μπουντούρης: «Νίκη είναι που γέμισε ο ΠΑΟΚ ένα πέταλο στην Αθήνα - Η διοίκηση για αυτό είναι εδώ»
Photo Credits: @PAOK BC

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Σημαντική νίκη στο νέο ξεκίνημα. Τα πράγματα αλλάζουν και σημαντικό να συνεχίζεται η καλή πορεία. Η ομάδα συνεχίζει και παίζει κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Κάθε νίκη που πετυχαίνουμε είναι σημαντική. Νίκη για μένα είναι που γέμισε ένα ολόκληρο πέταλο στην Αθήνα. Θυμήθηκα παλιές εποχές. Ο κόσμος να είναι μαζί μας. Όλοι στη διοίκηση πιστεύουν στον κόσμο για αυτό είμαστε εδώ».

Και πρόσθεσε:

«Για μένα που έχω ζήσει σχεδόν τα πάντα στο μπάσκετ, είναι πρωτοφανής ο τρόπος που λειτουργεί ο κύριος Μυστακίδης. Λειτουργεί με σεβασμό στον χώρο και θα εισαχθεί μία νέα κουλτούρα στον αθλητισμό που έχουμε ανάγκη. Με τη λέξη ήθος, σεβασμό και μεγαλείο για τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...