«Τα πάντα για την πρόκριση!»

Απο inpaok.com: Όσα είπε ο Δημήτρης Πέλκας
Πηγή: inpaok.com
«Τα πάντα για την πρόκριση!»

Ο Δημήτρης Πέλκας, μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ3, για το γεγονός πως πλέον είναι ο πρώτος αρχηγός του ΠΑΟΚ (εφόσον δεν συνεχίσει στον Δικέφαλο ο Βιεϊρίνια) αλλά και για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα, όπου αγωνίζονται οι Έλληνες Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Ανδρέας Σάμαρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας και τα παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΛ και Μπενφίκα:

«Ήταν πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας, όμως ακολουθούν και άλλα σημαντικά παιχνίδια της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και το παιχνίδι με την Μπενφίκα. Σεβόμαστε την Μπενφίκα, όμως θα κάνουμε τα πάντα ώστε να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

Για τους Βλαχοδήμο και Σάμαρη που αγωνίζονται στην Μπενφίκα:

«Γνωρίζω πως αγωνίζονται οι δύο παίκτες στην Μπενφίκα και ελπίζω να είναι και οι δύο στεναχωρημένοι, μετά το παιχνίδι της Τρίτης».

Για το γεγονός πως είναι ο πρώτος αρχηγός του ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή:

«Ήμουν στους αρχηγούς πέρσι και πρόπερσι, όμως τώρα είναι αλλιώς. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Αντρέ. Θα προσπαθήσω να αποδείξω στον εαυτό μου, αλλά και στον κόσμο ότι μπορώ να σταθώ ως ο πρώτος αρχηγός του ΠΑΟΚ».

Για το πρότυπό του:

«Πρότυπο μου είναι ο Τζέραντ. Πολύ μεγάλος παίκτης και ηγέτης, αλλά και ο Ζαγοράκης που ήταν ο αρχηγός στο Euro 2004, όπως και όλα τα παιδιά που ήταν τότε στην Πορτογαλία».

Για τους μικρότερους φιλάθλους:

«Είναι η χαρά του επαγγέλματος να δίνεις χαρά στα μικρά παιδιά. Είναι υπέροχο το συναίσθημα, γιατί έχω βρεθεί στην θέση τους, όταν και εγώ περίμενα τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά τα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...