Οι Πορτογάλοι για τον Ζίβκοβιτς

Από paok24.com: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιό του και πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση στα "ασπρόμαυρα".
Πηγή: paok24.com
Οι Πορτογάλοι για τον Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι πλέον κι επίσημα κάτοικος Τούμπας κι ανεβάζει στροφές, αποτελώντας μία επιπλέον λύση για τον Αμπέλ Φερέιρα, ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν.

Ο Σέρβος, έστειλε τα δικά του μηνύματα μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο PAOKTV, δηλώνοντας έτοιμος να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί, εφόσον τον ρίξει στη "μάχη" ο Φερέιρα, με τα λόγια του να φτάνουν μέχρι την Πορτογαλία.

Αρκετά μέσα σχολιάζουν από χθες τις δηλώσεις του, σημειώνοντας πως ο άσος του ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας... "τσεκάρει" το παιχνίδι της Τρίτης με την Μπενφίκα.

"Είμαι έτοιμος, δεν είχα σταματήσει να προπονούμαι. Είμαι έτοιμος για να παίξω σε αγώνες. Θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι, να κατακτήσω τίτλους και να δώσω το καλύτερο που μπορώ", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζίβκοβιτς, στέλνοντας κι αυτός από τη μεριά του, ξεκάθαρο μήνυμα.

Διαβάστε ακόμη...