«Είμαστε τυχερές που έχουμε τον κ. Αμοιρίδη!»

Η MVP του Πανελληνίου πρωταθλήματος που κατέκτησε η Κ20 της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Σταματία Κυπαρίσση, μιλάει αποκλειστικά στο INPAOK.
Πηγή: inpaok.com
«Είμαστε τυχερές που έχουμε τον κ. Αμοιρίδη!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Σταματία Κυπαρίσση αποκλειστικά στο INPAOK:

Τα συναισθήματα σου για αυτό που πετύχατε, καθώς είναι δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που κατακτάτε τον τίτλο, αλλά και για το γεγονός πως δεν χάσατε ούτε ένα σετ:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για την ομάδα μας, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο πρωτάθλημα των νεανίδων, πόσο μάλλον που δεν χάσαμε ούτε ένα ματς, αλλά και σετ καθ' όλη τη διαδρομή μας μέχρι το τέλος».

Για την δύναμη που σας έδωσε η παρουσία του Κώστα Αμοιρίδη στο γήπεδο:

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τις αθλήτριες, να υπάρχει η ανάλογη στήριξη από τους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο, πράγμα που δεν λείπει από το σωματείο μας.

Είμαστε πολύ τυχερές που έχουμε τον κύριο Αμοιρίδη δίπλα μας, καθώς πάντα δίνει με την παρουσία του και την αγάπη του, μια όμορφη νότα υποστήριξης και επιβράβευσης στην ομάδα».

Για το γεγονός που αναδείχθηκες MVP του τουρνουά:

«Η διάκριση αυτή είναι για μένα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Χωρίς τις συμπαίκτριές μου δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα. Πάραυτα είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό και θα ήθελα να αφιερώσω τον τίτλο αυτό στην οικογένεια μου που με στηρίζει σε ότι κάνω».

Για τους στόχους σου στην τελευταία σου χρονιά ως νεάνιδα αλλά και στην γυναικεία ομάδα:

«Στόχος μου ανέκαθεν είναι να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα πρώτα σαν άνθρωπος ηθικά και έπειτα αθλητικά. Η προπόνηση για την δεύτερη περίπτωση είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξελιχθώ, επομένως θα επικεντρωθώ εκεί και πιστεύω ότι ο κόπος μου θα ανταμειφθεί.

Είμαι επίσης τυχερή, γιατί βρίσκομαι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και καταξιωμένες αθλήτριες που μόνο θετικά μπορούν να επιδράσουν σε μένα».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά και των καιρικών συνθηκών:

«Η προετοιμασία μας ξεκίνησε μόλις τελείωσα τις πανελλήνιες εξετάσεις, μέσα σε δύσκολες συνθήκες εξαιτίας του κορονοϊού.

Σίγουρα ήταν πρωτόγνωρες οι συνθήκες για όλους μας, όμως θέλαμε πολύ να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό το τουρνουά, επομένως προσαρμοστήκαμε και δείξαμε πειθαρχία και επιμονή, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διαβάστε ακόμη...