Όλα δείχνουν συμφωνία!

Από paok24.comLΣε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Nova, προς την κατεύθυνση της εκ νέου συνεργασίας τους.
Πηγή: paok24.com
Όλα δείχνουν συμφωνία!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή και ενώ οι επαφές συνεχίζονται, όλα δείχνουν πως ΠΑΟΚ και Nova θα συνάψουν και πάλι συνεργασία, με κομβικό ρόλο στην όλη ιστορία να έχει παίξει η προσέγγιση του συνδρομητικού καναλιού στον Δικέφαλο!

Συγκεκριμένα, η νέα ιδιοκτησία της Nova πραγματοποίησε απευθείας επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, με τις δύο πλευρές να βάζουν στο τραπέζι των συζητήσεων τόσο τα οικονομικά δεδομένα του deal όσο και τα θέματα που άπτονται της γενικότερης συνεργασίας και των σχέσεων τους, που "χάλασαν" πέρσι.

Κατά πάσα πιθανότητα, η ανακοίνωση της επανασύνδεσης ΠΑΟΚ - Νova είναι θέμα ωρών, με την "βάση" της συμφωνίας να προβλέπει ένα ποσό της τάξης των 7 εκ. ευρώ ετησίως για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, αλλά και μπόνους επίτευξης στόχων για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ατζέντα των συζητήσεων βρίσκεται και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στις 15 Σεπτεβρίου και κάθε άλλο παρά απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο αυτό να μεταδοθεί από την Nova, με τους επιτελείς της ΠΑΕ να αναζητούν στο μεταξύ τους τρόπους για να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το εξωτερικό αλλά και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του, προκειμένου αυτοί να προβάλλονται μέσα από το PAOK TV!

Διαβάστε ακόμη...