Έρχεται ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com : Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη συνέντευξη της νέας διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα τύπου του PAOK Sports Arena.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται ΑΜΚ στον ΠΑΟΚ!

Μία από τις πιο σημαντικές ειδήσεις που προέκυψαν, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα προχωρήσουν σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως ειπώθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του Θανάση Χατζόπουλου.

Τα μέλη του Δ.Σ, πιστεύουν αρκετά στη στήριξη του κόσμου, αλλά και στους επιφανείς φίλους του Δικεφάλου, τους οποίους χρειάζονται δίπλα τους σε μία πολύ σημαντική και κρίσιμη στιγμή της ομάδας.

Όσα χαρακτηριστικά είπε ο Χατζόπουλος:

«Ο προϋπολογισμός μας είναι γύρω στο 1.200.000 ευρώ, τα οποία είναι για την λειτουργία της ομάδας, με τις συνολικές οφειλές μας σε παίκτες και μάνατζερ είναι στο 1.000.000 ευρώ. Θεωρώ ότι μέσα στη χρονιά, το 700-800.000 θα χρειαστούν φέτος, που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε έσοδα γύρω στα 2.000.000 ευρώ.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, αλλά εκεί θα χρειαστεί η συνδρομή του λαού του ΠΑΟΚ, είναι δύσκολο να γίνει αυτό από τα εισιτήρια, γι’αυτό έχουμε στο μυαλό μας την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα είναι με την ελάχιστη δυνατή τιμή, ώστε να μπει ο κόσμος να στηρίξει. Αυτό που θέλουμε ώστε να σωθεί η ομάδα, θέλει κόσμο.

Και από την στιγμή που η ΠΑΕ δεν θα βγάλει διαρκείας, περιμένουμε να έρθει ο κόσμος και να μας βοηθήσει. Η χρονιά είναι πολύ σημαντική, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ένα αφερέγγυο σωματείο, και γι’αυτό πολλοί μας έβλεπαν διστακτικά. Αυτό θέλουμε να αλλάξει. Πέρσι, είχαμε την μεγαλύτερη προβολή σε αγώνα στο ΠΑΟΚ-Άρης. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο σωματείο, με την ΚΑΕ όμως να υποφέρει».

Διαβάστε ακόμη...