Τι «παίζει» με Μάτος, Μπίσεσβαρ

Από paok24.com: Η εξήγηση γύρω από τις ειδικές άδειες που έλαβαν.
Πηγή: paok24.com
Τι «παίζει» με Μάτος, Μπίσεσβαρ

Ποιοι είναι οι λόγοι που τους ανάγκασαν να αναχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη.

Αρκετά ερωτηματικά προκάλεσε στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ η είδηση της απουσίας των Λέο Μάτος και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από τις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Οι δύο παίκτες έλαβαν ειδική άδεια από πλευράς της ομάδας για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για λόγους πάντως που δε συνδέονται με το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, αλλά είναι καθαρά προσωπικοί.

Όσον αφορά τον Μάτος, οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με τον πατέρα του παίκτη του ΠΑΟΚ, ήταν η αιτία για να αναχωρήσει με προορισμό την πατρίδα του, από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 4/9, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Δικεφάλου.

Νωρίτερα, μέσα από το PAOK24, διαβάσατε για την ειδική άδεια που έλαβε και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ώστε να μεταβεί στην Ολλανδία και να απουσιάσει από την προπόνηση του Δικεφάλου τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε λοιπόν για την Ολλανδία, καθώς παντρεύεται ο αδελφός του, και αφού έλαβε το «οκ» από τη διοίκηση του Δικεφάλου και το τεχνικό τιμ, αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για να είναι δίπλα του σε αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής του.

Διαβάστε ακόμη...