Μαθαίνει αντίπαλο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα, ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπεσίκτας και τώρα έχει μπροστά του τον 3ο προκριματικό γύρο.
Πηγή: paok24.com
Μαθαίνει αντίπαλο


Η προσοχή τώρα, είναι στραμμένη στην αυριανή κλήρωση, από όπου θα προκύψει η ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο "Δικέφαλος", με φόντο την πρόκριση στα πλέι οφ.

Οι τρεις πιθανές αντίπαλοι είναι η Μπενφίκα, η Γάνδη και η Ντιναμό Κιέβου, με τις αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο να είναι προγραμματισμένες για τις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, ενώ και πάλι τα παιχνίδια θα είναι μονά, με την έδρα να κρίνεται στην αυριανή κλήρωση.

Ο ΠΑΟΚ, από αύριο κιόλας θα γνωρίζει ουσιαστικά και την ομάδα που θα βρει απέναντί του στα πλέι οφ, εφόσον καταφέρει να πανηγυρίσει την πρόκρισή του, καθώς επειδή στο γκρουπ των ισχυρών και των ανίσχυρων θα είναι μία ομάδα από την Ουκρανία και τη Ρωσία αντίστοιχα, θα υπάρξει ορισμός κι όχι κλήρωση για να προκύψουν τα ζευγάρια.

Για παράδειγμα, αν ο "Δικέφαλος" πέσει επάνω στην Μπενφίκα στον 3ο προκριματικό, στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ από τη Ρωσία, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει οριστικά αύριο.

Διαβάστε ακόμη...