Υπέγραψε ο Κλάτενμπεργκ - Για δύο χρόνια στην ΚΕΔ

Από sdna.gr : Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ είναι και επίσημα, για δύο χρόνια νέος πρόεδρος στην ΚΕΔ. Πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων με χρήση - δημοσιοποίηση των διαλόγων του VAR. Ο Βορειοιρλανδός Σνόντι και ο Πορτογάλος Καπέλα οι συνεργάτες του.
Πηγή: sdna.gr
Υπέγραψε ο Κλάτενμπεργκ - Για δύο χρόνια στην ΚΕΔ

Ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Ο 45χρονος πρώην διαιτητής FIFA υπέγραψε το διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σήμερα στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Ευάγγελου Γραμμένου, του υπεύθυνου του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA κ. Μάριου Γεωργίου και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA και UEFA κ. Πετρ Φούσεκ.

Ο κ. Κλάτενμπεργκ αναλαμβάνει αμέσως τα νέα του καθήκοντα και στο πρώτο διάστημα της ενημέρωσής του για τον τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ θα συνεργάζεται με τον κ. Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν, ο οποίος θα παραμείνει έως τις 31 Αυγούστου 2020, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ομαλή συνολική μετάβαση των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής στο νέο πρόεδρο της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσης τα ονόματα των άμεσων συνεργατών του στη νέα Κ.Ε.Δ. Πρόκειται για τους κ.κ. Αλαν Σνόντι (Βόρεια Ιρλανδία) και Ζοάο Καπέλα (Πορτογαλία).

Όπως έγινε τέλος γνωστό από τον κ. Κλάτενμπεργκ, για λόγους επιβολής πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο Παιχνίδι, των Μ.Μ.Ε. και των φιλάθλων, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, θα ισχύσει πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων κάθε αγωνιστικής, με τη βοήθεια του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση των διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του.

 

Διαβάστε ακόμη...