Εγκώμια για Γιαννούλη στην Ιταλία

Από thessports.gr: Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικές με τον Δημήτρη Γιαννούλη, έκανε ο γνωστός Ιταλός σκάουτερ, Αλεσάντρο Τόλι, ο οποίος θεωρείται από τους συμπατριώτες του εξπέρ της "αγοράς", με πετυχημένη θητεία σε αρκετές ομάδες.
Πηγή: thessports.gr
Εγκώμια για Γιαννούλη στην Ιταλία

Η τοποθέτηση έγινε με αφορμή το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Αταλάντα, η Μαρσέιγ και η Σαμπντόρια για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, σε τηλεοπτική εκπομπή που μεταδίδεται διαδικτυακώς από την Gazzetta Dello Sport.

"Ο Γιαννούλης μαζί με τον Τσιμίκα του Ολυμπιακού είναι τα καλύτερα αριστερά μπακ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ίσως και σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη. Γεννημένος το 1995, παίζει για τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας. Είναι μέτριου αναστήματος, αδύνατος και με εξαιρετικά αυλητικά χαρακτηριστικά. Γρήγορος στις κινήσεις του, ταχύς στον κενό χώρο, χωρίς τη μπάλα, αλλάζει κατεύθυνση με ντρίμπλες, κοιτόντας τόσο στον άξονα, όσο και στα άκρα", είπε αρχικά και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

"Έχει επιθετικές αρετές, πιέζει αρκετά από τα αριστερά, προσπαθώντας να βρει χώρους και για σέντρες. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική σε εκτελέσεις στημένων και παίρνει πάντα σωστες θέσεις με το σώμα του".

Καταλήγοντας σχολίασε μεταξύ άλλων:"Στο αμυντικό κομμάτι, σε περίπτωση που μετακομίσει στην Ιταλία, έχει κάποια κενά που πρέπει να τα δουλέψει. Πολλές φορές μένει την επίθεση και παρά τις γρήγορες επιστροφές του αργεί να γυρίσει και κάνει τάκλιν με ρίσκο. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετοί με παίκτες που μπορείς άμεσα να στηριχτείς επάνω τους γιατί παρουσιάζουν υψηλά επίπεδα προσαρμοστικότητας μακριά από τη χώρα τους. Σκεφτείτε τον Κυριακόπουλος, επίσης αριστερό μπακ, που φέτος πήγε στη Σασουόλο".

Διαβάστε ακόμη...