Δε χάνει λεπτό για να προλάβει ο Πέλκας

Απο paok24.com: Θυσιάστηκαν και οι διακοπές
Πηγή: paok24.com
Δε χάνει λεπτό για να προλάβει ο Πέλκας

Η αγωνιστική περίοδος που τελείωσε ήταν πολύ σκληρή για τους ποδοσφαιριστές, καθώς μετά από ένα διάστημα ξαφνικής καραντίνας κλήθηκαν να ολοκληρώσουν τη σεζόν στο γήπεδο έως τα τέλη Ιουλίου.

Για κάποιους, όπως ο Δημήτρης Πέλκας, τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα καλούνταν να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Έχοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από την επιστροφή μετά την καραντίνα, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχασε το φινάλε της περσινής σεζόν, αλλά δίνει μάχη για να είναι έτοιμος σε αυτή που ξεκινάει σύντομα.

Μολονότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν 10 ημέρες διακοπών, ο Πέλκας από την περασμένη Πέμπτη επέστρεψε στη βάση του και ξεκίνησε προπονήσεις και θεραπείες, συνεχίζοντας τη μάχη με τον χρόνο για να προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στόχος του άσου του Δικεφάλου είναι να είναι 100% στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας στο Πήλιο και για αυτό τον λόγο προτίμησε να αφήσει τις διακοπές και να δουλέψει ατομικά όσο περισσότερο μπορεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές του για να εκμεταλλευτεί την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ του, στοιχεία που στερήθηκε για μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν και η ευχή όλων είναι η χρονιά που θα ξεκινήσει να έχει λιγότερες ατυχίες για τους παίκτες των "ασπρόμαυρων".

Διαβάστε ακόμη...