Σχεδιάζουν μαζί την επόμενη μέρα ΠΑΟΚ - Αμπέλ

Από inpaok.com: Από την ώρα που τελείωσε η περσινή σεζόν ένα από τα θέματα που υπήρχαν στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα ήταν αυτό της παραμονής ή μη του Αμπέλ Φερέιρα.
Πηγή: inpaok.com
Σχεδιάζουν μαζί την επόμενη μέρα ΠΑΟΚ - Αμπέλ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν, αφού αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε από τον διοικητικό ηγέτη των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδη, τον γιο του Γιώργο, αλλά και τον Γερμανό τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε.

Οι τρεις τους είχαν μεγάλη σύσκεψη που διήρκεσε πολύ ώρα και σε αυτή συζητήθηκαν αρκετά από τα θέματα που... καίνε τον ΠΑΟΚ.

Ένα από αυτά ήταν και το θέμα του προπονητή.

Οι τρεις άντρες, αφού εξέτασαν όλα τα δεδομένα και τις πιθανές λύσεις, έκριναν πως πρέπει να δοθεί ακόμα ένας χρόνος στον Πορτογάλο τεχνικό ενώ μεταξύ άλλων σημειώθηκε πως με όσα έγιναν τη φετινή σεζόν (τραυματισμοί και όχι μόνο), δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να.. στρώσει την ομάδα.

Έτσι, ο Ίβηρας παραμένει στον πάγκο του Δικεφάλου, αφού Ιβάν-Γιώργος Σαββίδης και Όλαφ Ρέμπε θεωρούν πως ο 41χρονος μπορεί να φέρει εις πέρας το project του νέου ΠΑΟΚ και να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν.

Επίσης, αποφασίστηκε πως ο Φερέιρα θα στηριχθεί και στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί σημαντικά. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με νέους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να προστίθενται σε αυτό. Μάλιστα, ήδη οι «ασπρόμαυροι» έχουν εντοπίσει στόχους στη μεταγραφική αγορά.

Όσον αφορά το τιμ που θα πλαισιώσει τον 41χρονο τεχνικό θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία, ενώ στους «ασπρόμαυρους» επιστρέφει ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο τιμ του Φερέιρα θα προστεθεί και ένας βοηθός που κατάγεται από την κεντρική Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμη...