ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει... βόμβα με Μάλκολμ Γκρίφιν

Απο basketplus.gr: Μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ είναι έτοιμος να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Η πρόταση στον Μάλκολμ Γκρίφιν δείχνει οτι στο Παλατάκι θέλουν να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό σύνολο, ώστε... ιού επιτρέποντος, ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να δει κάτι ενδιαφέρον στο παρκέ.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Ετοιμάζει... βόμβα με Μάλκολμ Γκρίφιν

Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν την πρόταση που μπορούσαν στον Αμερικανό και περιμένουν την απάντηση του. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο Γκρίφιν δεν είναι αρνητικός, ωστόσο το οτι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει Ευρώπη και το ότι ο παίκτης μετά το 2017 συνήθισε σε εξαψήφια κασέ, δημιουργούν ένα μικρό τοίχο αμφιβολίας.

Πάντως το καλοκαίρι του 2018 ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση 110 χιλιάδων δολαρίων στον Γκρίφιν, πριν αυτός βρει περισσότερα στην ΑΕΚ. Είχε κάνει ντόρο αφήνοντας τον Κολοσσό με μπάι άουτ 80 χιλ. δολαρίων για την Ζενίτ όπου πήρε συμβόλαιο 200 χιλ. δολαρίων, ενώ φέτος επέστρεψε στην Ρόδο, όπου τον βρήκε η πανδημία.

Αν τελικά ο ΠΑΟΚ καταφέρει και πείσει τον Γκρίφιν (29, 1.91), θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, γύρω από την οποία μπορεί να προεσλκύσει ανάλογης αξίας παίκτες. Παίζει και στις δύο θέσεις της περιφέρειας, κλασσικός κόμπο γκαρντ που πάντως αρχίζει από τον άσο, έχει επιθετικό ρεπερτόριο, διαβάζει για τους συμπαίκτες του, ενώ αν του δωθεί εμπιστοσύνη και κίνητρο, μπορεί να παρουσιάσει και σημαντικές αμυντικές επιδόσεις.

Ο Γκρίφιν τελείωσε το 2014 το κολέγιο Φρέσνο Πασίφικ, έπαιξε επαγγελματικά στο Μαρόκο, στο G League, στην Λετονία, ήρθε το 2017 στην Ελλάδα για τον Κολοσσό (εντυπωσιακές εμφανίσεις) και συνέχισε σε Ζενίτ, ΑΕΚ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Χάποελ Τελ Αβίβ και Κολοσσό για μικρό διάστημα φέτος.

Διαβάστε ακόμη...