Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Aπό thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Δικέφαλο να μαθαίνει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει σε μονό αγώνα στις 10 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.
Πηγή: thessports.gr
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Το ματς θα διεξαχθεί το διήμερο 25-26 Αυγούστου, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει ήδη ότι στους υποψήφιους αντιπάλους έχει την Άλκμααρ, την Ραπίντ Βιένης και την Βικτόρια Πλζεν, ενώ η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τελείως την επόμενη εβδομάδα όταν θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα σε Τουρκία και Κροατία.

Στην Τουρκία η Σίβασπορ που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση με 60 βαθμούς, δίνει μάχη με την Μπεσίκτας, που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 59 πόντους. Την τελευταία αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος, μάλιστα, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν εκτός έδρας, με την Σίβασπορ να φιλοξενείται από την Γκεζτεπέ, ενώ η Μπεσίκτας θα αντιμετωπίσει την Γκεντσλερμπιρλίγκι.

Στην Κροατία μετά τα στραβοπατήματα των Όσιγιε, Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ η κατάσταση περιπλέχτηκε ακόμη περισσότερο, αφού στο παιχνίδι μπήκε και η Ριέκα! Συγκεκριμένα Όσιγιεκ και Λοκομοτίβα βρίσκονται στη δεύτερη θέση όπου έχουν 62 βαθμούς, με την Ριέκα να ακολουθεί με 61...

Την τελευταία αγωνιστική η Λοκομοτίβα θα φιλοξενήσει στην έδρα της την Όσιγιεκ στον... τελικό για την δεύτερη θέση, με την Ριέκα να παραμονεύει για το ενδεχόμενο ισοπαλίας των δύο ομάδων...

Διαβάστε ακόμη...