Προσφορά Σαββίδη: Δωρεάν για όλους το ΠΑΟΚ-Άρης

Με απόφαση της οικογένειας Σαββίδη, η τελευταία αναμέτρηση του Δικεφάλου για τη φετινή σεζόν με αντίπαλο τον Άρη θα μεταδοθεί δωρεάν από το PAOK TV.
Πηγή: sdna.gr
Προσφορά Σαββίδη: Δωρεάν για όλους το ΠΑΟΚ-Άρης


Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος για τους «ασπρόμαυρους» πέφτει με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την 10η αγωνιστική των playoffs. Όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Δικεφάλου, έτσι και το συγκεκριμένο, θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το PAOK TV. Αυτή τη φορά με μια σημαντική υποσημείωση κατόπιν απόφασης της οικογένειας Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, η αυριανή αναμέτρηση (19/7, 20.00) θα μεταδοθεί δωρεάν μέσα από το PAOK TV, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τελευταίο παιχνίδι του Δικεφάλου της φετινής σεζόν χωρίς το αντίστοιχο χρηματικό αντίτιμο. Μια προσφορά του Ιβάν Σαββίδη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ που στήριξε καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν το εγχείρημα του PAOK TV, ιδιαιτέρως σε μια εποχή που λόγω συνθηκών η πρόσβαση στο γήπεδο δε φαντάζει εφικτή.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές άμεσα, με τους ιθύνοντες της ομάδας του Δικεφάλου να προχωρούν στις επίσημες ανακοινώσεις τόσο της απόφασης Σαββίδη όσο και του τρόπου που θα υλοποιηθεί...

Διαβάστε ακόμη...