«Θρίαμβος και δικαίωση για ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com : Ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν ένας εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μάχη που έδωσαν οι «ασπρόμαυροι» για να διαλύσουν τη σκευωρία που έστησε ο Ολυμπιακός για να λερώσει την ιστορία του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
«Θρίαμβος και δικαίωση για ΠΑΟΚ!»

Ο εν λόγω δικηγόρος τόνιζε δημόσια όλο αυτό το διάστημα, πως ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί, διότι δεν υπάρχει ούτε καν υποψία πολυιδιοκτησίας και όπως σημειώνει μιλώντας στο INPAOK νιώθει και αυτός δικαιωμένος.

Θυμίζουμε πως το CAS επέστρεψε τους 7 βαθμούς στον Δικέφαλο και επιστρέφει την υπόθεση για να δικαστεί στην Ελλάδα με την υποσημείωση πως η Επιτροπή Εφέσεων πρέπει να μπει στην ουσία του θέματος, ενώ δεν θεωρείται δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στο INPAOK o Mπαλτάκος:

«Είναι θρίαμβος! Είναι μεγάλη δικαίωση για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για μένα, που το λέω από τον Δεκέμβριο ότι δεν υπάρχει τίποτα! Είχα καταντήσει κουραστικός ακόμα και για τον κόσμο της ομάδας και τα στελέχη της, αλλά τελικά ήρθε η δικαίωση!

Οι 7 βαθμοί επιστρέφουν και πλέον η Επιτροπή Εφέσεων είναι υποχρεωμένη να μπει στην ουσία του θέματος! Είναι ένα δυνατό χαστούκι τόσο στην Επιτροπή Εφέσεων, όσο και στην ΕΕΑ. Το CAS τους λέει να μπουν στην ουσία του θέματος, αυτό δηλαδή που φώναζα και εγώ τόσο καιρό».

Από δω και στο εξής ποια θα είναι η διαδικασία;

«Από δω και πέρα το θέμα είναι διαδικαστικό. Η Εφέσεων θα δικάσει μεν, αλλά το θέμα είναι διαδικαστικό. Ο ΠΑΟΚ θέλει να δικαστεί αυτή την εβδομάδα. Φυσικά θα κάνουμε αίτηση εξαίρεσης για Φιλόπουλο και Βρυώνη. Θα ήθελα επίσης να πω έναν στίχο από τους πολλούς που έχει γράψει ο Νομπελίστας Έλληνας ποιητής, Οδυσσέας Ελύτης και νομίζω ταιριάζει: Και έρχεται η στιγμή να λάβουν τα όνειρα εκδίκηση».

Tι σημαίνει αυτή η απόφαση για την ΕΕΑ;

«Το CAS ουσιαστικά την ευνούχισε! Της έριξε ένα γερό χαστούκι. Όσα υποστήριζε η ΕΕΑ, η Μαρούπα και άλλοι περί δεσμευτικής εισήγησης αποδείχθηκε πως δεν ισχύει».

Διαβάστε ακόμη...