Γιαννούλης και άλλοι δύο!

Από paok24.com:Ψηλά στην επικαιρότητα της Αταλάντα παραμένει το μέλλον του Τίμοθι Καστάνιε και κατ΄ επέκταση η προσπάθεια του συλλόγου του Μπέργκαμο να βρει τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που ο Βέλγος αναχωρήσει για... άλλες πολιτείες, κάτι που είναι και το πιθανότερο ενδεχόμενο.
Πηγή: paok24.com
Γιαννούλης και άλλοι δύο!

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας calcioatalanta.it υποστηρίζει πως τόσο η Τότεναμ όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθούν να έχουν στο στόχαστρό τους τον 24χρονο μπακ, του οποίου το συμβόλαιό με την Αταλάντα ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Σε ότι αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες του στην Αταλάντα; Ο 23χρονος Δανός της Γκενκ, Τζοακίμ Μάεχλε, ο 29χρονος Ιταλός Αλεσάντρο Φλορένζι που φέτος αγωνίζεται στην Βαλένθια ως δανεικός από τη Ρόμα και για την απόκτησή του έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η Φιορεντίνα, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Βέβαια, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αταλάντα για τον Γιαννούλη δεν είναι καινούργιο, με την ουσία να είναι πως ακόμα δεν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάποια πρόταση του συλλόγου του Μπέργκαμο για τον Κατερινιώτη μπακ.

Διαβάστε ακόμη...