«Ο Τσιγγάρας είναι… πετσί και κόκκαλο ΠΑΟΚ!»

Από thessports.gr: Ο Παναγιώτης Κερμανίδης είδε ακόμη ένα δικό του παιδί, τον Χάρη Τσιγγάρα, να κάνει το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
«Ο Τσιγγάρας είναι… πετσί και κόκκαλο ΠΑΟΚ!»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τον νεαρό μέσο, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Από τους Μπέμπηδες έγιναν επαγγελματίες και έπαιξαν στην πρώτη ομάδα τέσσερις παίκτες, ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος ήταν και αρχηγός στην Κ19, μετά ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης και τώρα ο Χάρης Τσιγγάρας. Νομίζω είναι μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία μας. Ξέρω την δουλειά που γίνεται, ο ΠΑΟΚ τα πήρε σε μικρή ηλικία, τα δούλεψε και βγήκαν στην πρώτη ομάδα» είπε αρχικά στο Metropolis 95.5 και συνέχισε:

«Ο Χάρης κάνει τεράστια προσπάθεια εδώ και πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Σε εμάς ήταν μαζί με τον αδερφό του για περίπου 4-5 χρόνια. Χθες και οι δύο αγωνίστηκαν στην Super League. Ο Χάρης από μικρός ήταν το μεγάλο ταλέντο της ακαδημίας μας, έπαιζε σε άλλη θέση τότε, επιθετικό χαφ, ήταν το καλό δεκάρι, οργανωτής. Τώρα παίζει σε άλλη θέση. Ήταν το καμάρι της Ακαδημίας μας. Ήταν «διάολος», φοβερός ντριπλέρ και εύκολος στο γκολ».

Τόνισε ότι: «Έχει αναπτυχθεί σωματικά στον ΠΑΟΚ και έχει αλλάξει ο ρόλος του. Είναι, πλέον, διαφορετικός παίκτης και χαίρομαι. Η μεγάλη του επιτυχία στην ακαδημία μας ήταν όταν είχε ανακηρυχθεί MVP ενός τουρνούα στην Βαλένθια, όπως και ο Παυλίδης. Πλέον είναι εξαροοκτάρι. Είναι ο παλιότερος ποδοσφαιριστής στην Κ19 και τρεις φορές πρωταθλητής. Έχει εμπειρία και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Πρέπει να τον εμπιστευτεί ο ΠΑΟΚ.

Έχει ωριμάσει, είναι πετσί και κόκκαλο ΠΑΟΚ. Η μεταστροφή που γίνεται από τον ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιδιά είναι ό,τι καλύτερο. Είμαι λάτρης αυτών των παιδιών. Έτσι θα χτίσει ομάδα για πολλά χρόνια, με αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ο παππούς Χάρης είναι ο ήρωας αυτών των παιδιών, έκανε σχεδόν 100 χλμ. κάθε μέρα για να τα φέρνει προπονήσεις».

Διαβάστε ακόμη...