ΠΑΟΚ: Ματς ειδικών συνθηκών στο «Κλ.Βικελίδης»

Από sdna.gr:Με αρκετές και κομβικές απουσίες, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο «Κλ.Βικελίδης» σε ένα ματς ειδικών συνθηκών με κίνητρο μόνο τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Ματς ειδικών συνθηκών στο «Κλ.Βικελίδης»

Είναι πολλά τα επιμέρους ζητήματα που απλώνονται γύρω από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Από τον προπονητή μέχρι τους παίκτες. Στην παρούσα φάση είναι εντελώς παρακινδυνευμένο να προβεί κανείς σε υποθέσεις αναφορικά με τον Αμπέλ Φερέιρα και το τι μέλλει γενέσθαι καθώς όλα φαντάζουν... ζαριές ειδικά από τη στιγμή που οι άνθρωποι του Δικεφάλου τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τα δημοσιεύματα απομάκρυνσής του. Πόσω μάλλον όταν τα playoffs είναι σε εξέλιξη με συνεχόμενα παιχνίδια...

Εκείνο που αποτελεί δεδομένο για τον ΠΑΟΚ είναι πως άπαντες είναι υπό αξιολόγηση μέχρι το τέλος της σεζόν, όταν και θα παρθούν αποφάσεις. Όπως -επίσης- και το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις του Δικεφάλου από τον αποκλεισμό του Κυπέλλου, κάτι που επισήμαναν και επίσημα οι «ασπρόμαυροι» μέσα από το report της προπόνησης.

«Μισός» ΠΑΟΚ και... πονοκέφαλος για Φερέιρα

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ μετράει αρκετές και κομβικές απουσίες καθώς στη λίστα των απουσιών με τους τραυματίες Ζαμπά, Κρέσπο, Αουγκούστο και Μίσιτς, έχουν προστεθεί και αυτές των Βιεϊρίνια - Πέλκα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και τέθηκαν νοκ άουτ και από το παιχνίδι της Κυριακής (28.06). Στις απουσίες συγκαταλέγεται και το όνομα του τιμωρημένου Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος, μετά την καραντίνα μετράει σερί παιχνίδια, έχοντας πρόσημο θετικό βάσει των εμφανίσεων του. Τι σημαίνει αυτό για τον Αμπέλ Φερέιρα; Πως καλείται να βρει λύση στα χαφ δεδομένου πως οι διαθέσιμοι στην παρούσα φάση είναι οι Εσίτι - Μαουρίσιο και ο νεαρός Τσιγγάρας που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Με στόχο τη δεύτερη θέση!

Παιχνίδια ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ πάντα έδιναν και θα δίνουν κίνητρο και στις δύο ομάδες, ανεξάρτητα από τους στόχους που μπορεί να «κυνηγά» η κάθε πλευρά. Ο Άρης προέρχεται από έναν – επώδυνο όπως εξελίχθηκε – αποκλεισμό και όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι»: «θέλει να βγάλει αντίδραση σ' ένα ματς που πάντα είναι ειδικού χαρακτήρα και κρύβει ιδιαιτερότητες.

Ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χρειάζεται μόνο τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, αφού έχει ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματά του...».

Διαβάστε ακόμη...