«Δεν φταίει μόνο ο Φερέιρα»

Από inpaok.com: Για την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης», τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Χρήστο Τζόλη μίλησε, μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Γιώργος Τουρσουνίδης.
Πηγή: inpaok.com
«Δεν φταίει μόνο ο Φερέιρα»

Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης:

«Δεν μπορεί να φταίει μόνο ο προπονητής. Η συνολική εικόνα δεν ήταν η αναμενόμενη φέτος. Δεν είχαμε συνοχή, δεν είχαμε το μέταλλο της ομάδας που πήρε αήττητη το Πρωτάθλημα, υπήρχαν τραυματισμοί και μεγάλο ντεφορμάρισμα για αρκετούς παίκτες. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στα πλέι οφ και στο Κύπελλο, δεν ήταν η εικόνα που περιμέναμε από τον ΠΑΟΚ».

Για το τι πρέπει από εδώ και πέρα να γίνει στον ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Η χρονιά χάθηκε. Πρέπει να γίνει διαφορετικός προγραμματισμός και πλάνο. Να γίνουν αλλαγές, να δουν που «πονάει» η ομάδα και πως πρέπει να πορευθεί για να παρουσιάσει άλλη εικόνα. Μετά το μεγάλο επίτευγμα πρόπερσι με αήττητο νταμπλ και με καλό ποδόσφαιρο, τα στάνταρ είναι πολύ υψηλά για τον ΠΑΟΚ και πρέπει να είναι έτσι. Πρέπει να γίνουν αλλαγές».

Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα του Τζόλη που αποτελεί κέρδος για την ομάδα δήλωσε:

«Το έχουμε συζητήσει ξανά το κομμάτι με νεαρά παιδιά. Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ακαδημία σ όλη την Ελλάδα. Έχουν πολλά παιδιά όπως ο Τζόλης. Ήταν πολύ αξιόλογος και χθες. Πρέπει να «μπολιάσει» ο ΠΑΟΚ αυτά τα παιδιά στην ομάδα, να στηριχθούν, να πιστέψουν και να δείξουν την αξία τους. Χρειάζεται να βρεθεί μια χημεία ανάμεσα σε έμπειρους και νέους παίκτες, ώστε να δημιουργηθεί μια ικανότατη ομάδα».

Όσο για την απόφαση του Φερέιρα να αντικαταστήσει τον Τζόλη, τόνισε:

«Αναρωτήθηκα για την απόφαση αυτή. Εκεί ήταν υπερβολικές οι 3 μαζεμένες αλλαγές. Ειδικά για τον μικρό πιστεύω δεν έπρεπε να βγει. Είχε περιορίσει τον Τσιμίκα, πήρε ενέργειες, ήταν καλός επιθετικά και αμυντικά… Ειδικά ο πιτσιρικάς δεν έπρεπε να βγει. Κάτι είδε ο προπονητής, αλλά δεν του βγήκε. Έπρεπε να του δώσει κι άλλο χρόνο».

Διαβάστε ακόμη...