Η ώρα του Τσιγγάρα;

Από paok24.com: Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ομάρ Ελ Καντουρί στο "Γ. Καραϊσκάκης", μείωσε ακόμα περισσότερο τις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής από τη στιγμή που νοκ άουτ είναι οι Μίσιτς, Αουγκούστο και ο Βέρνμπλουμ δεν υπολογίζεται.
Πηγή: paok24.com
Η ώρα του Τσιγγάρα;

Επιπροσθέτως, η συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι εκ των πραγμάτων αμφίβολη, γεγονός που περιορίζει αυτή τη στιγμή τις επιλογές του Φερέιρα σε αυτές των Μαουρίσιο, Εσίτι και Τσιγγάρα, πάντα σε ότι αφορά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής.

Έτσι, ειδικά στην περίπτωση που ο Πέλκας δεν προλάβει να αποθεραπευτεί πλήρως, η συμμετοχή του Θεοχάρη Τσιγγάρα στο ματς της Κυριακής μοιάζει ιδιαίτερα πιθανή.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε ο 19χρονος κεντρικός χαφ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την "πρώτη" ομάδα του ΠΑΟΚ, μετρώντας ήδη δέκα χρόνια στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια και έχοντας πάρει μέρος στην προετοιμασία του περασμένου καλοκαιριού.

Εάν τελικά ο Τσιγγάρας αγωνιστεί κόντρα στον Άρη, οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του ρόστερ που δεν θα έχουν γράψει ούτε έλα λεπτό συμμετοχής τη φετινή σεζόν θα είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ και ο 20χρονος τερματοφύλακας Συμεών Παπαδόπουλος.

Διαβάστε ακόμη...