Ο ΠΑΟΚ της νέας εποχής

Από paok24.com:Το πλάνο και η πλήρης αναδιοργάνωση για να βρει και πάλι το τμήμα τη χαμένη του αίγλη, το γυναικείο χάντμπολ που... δείχνει το δρόμο, το θέμα της έδρας και ο κόσμος που θα είναι και πάλι στο πλευρό των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ της νέας εποχής

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον τελευταίο τίτλο που κατέκτησε το χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, όταν το 2017 σήκωνε το τρίτο κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του, με τον Δικέφαλο να κλείνει πλέον μία πενταετία μακριά από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εδώ και λίγες ημέρες το «ασπρόμαυρο» χάντμπολ έχει μπει σε μία νέα εποχή, αφού ο Δημήτρης Χασεκίδης, έφορος του γυναικείου χάντμπολ του συλλόγου, ανέλαβε τα ηνία και στους άνδρες με στόχο φυσικά ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει εκεί όπου του ανήκει, στην κορυφή.

Ο δρόμος φυσικά δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και τα τελευταία χρόνια η «ψαλίδα» στα μπάτζετ με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό έχουν αλλάξει, όμως εκτός από το πλάνο, υπάρχει και πίστη, ότι οι «ασπρόμαυροι» θα αποκτήσουν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό χάντμπολ.

«Πυξίδα» στην αναμόρφωση του ανδρικού τμήματος αποτελεί κατά κάποιο τρόπο η πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ με τον Δ. Χασεκίδη στο «τιμόνι» από την πρώτη ημέρα.

Ο Δικέφαλος «χτίζει» τη δική του αυτοκρατορία θέλοντας να αφήσει το στίγμα του στο χώρο του ελληνικού γυναικείου χάντμπολ, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με τις Αναγέννηση Άρτας, ΓΕ Βέροιας, Ορμή Πάτρας και Νέα Ιωνία.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και βασικό μέλημα είναι η ενιαία λειτουργία των δύο τμημάτων, με τον Δ. Χασεκίδη να αποτελεί φυσικά τον συνδετικό κρίκο.

Όπως σημειώσαμε τις προηγούμενες ημέρες μέσα από το PAOK24, ο νέος έφορος της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, δεν άφησε το χρόνο να πάει χαμένο, αφού έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες του επαφές για το έμψυχο δυναμικό των «ασπρόμαυρων» της νέας σεζόν.

Ο Δικέφαλος διαθέτει άλλωστε ήδη έναν «κορμό» έμπειρων παικτών, αλλά και παιδιών που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, αλλά εννοείται ότι θα υπάρχουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές προσθήκες που θα ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα, ώστε σε βάθος χρόνου να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα επαναφέρει τον ΠΑΟΚ στους τίτλους.

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στο χώρο της δημόσιας υγείας, είναι αυτό της έδρας.

Η ανδρική ομάδα δεν αποκλείεται να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο κλειστό της Νεάπολης και δεν αποκλείεται να... ακολουθήσουν και οι γυναίκες του Δικεφάλου, ωστόσο το θέμα για την ώρα παραμένει ανοιχτό και οι όποιες οριστικές αποφάσεις θα παρθούν το επόμενο διάστημα.

Τέλος, δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στον κόσμο του ΠΑΟΚ που από την πρώτη στιγμή εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται πλέον στο ανδρικό τμήμα χάντμπολ του συλλόγου.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θα είναι και πάλι εκεί για να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια και να βρεθούν στο πλευρό των παικτών, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης, ώστε όλοι μαζί να ζήσουν και πάλι τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος.

Διαβάστε ακόμη...