Νέα δημοσιεύματα για Μπότη και Ίντερ

Από thessports.gr: «Στροφή» στους νεαρούς ποδοσφαιριστές κάνει η Ίντερ το φετινό καλοκαίρι, και αυτή έχει και «ασπρόμαυρο» χρώμα, με τον νεαρό τερματοφύλακα της Κ17 του Δικεφάλου, Νίκου Μπότη.
Πηγή: thessports.gr
Νέα δημοσιεύματα για Μπότη και Ίντερ

Η μεταγραφή του 16χρονου πορτιέρο στην ιταλική ομάδα βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αν δεν υπήρχε η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, θα είχε ήδη ταξιδέψει στο Μιλάνο για να περάσει της ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το deal εξασφαλίζει τον Δικέφαλο και για το μέλλον, αφού κρατά ποσοστό ύψους 20% ,για πιθανή μεταπώληση τα επόμενα χρόνια.

Οι Ιταλοί για ακόμα μια φορά κάνουν αναφορά στον Μπότη, αλλά και το γενικότερο μεταγραφικό πλάνο των «Νερατζούρι».

Το συγκεκριμένο άρθρο «fcinter1908.it», αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Νέοι, ταλαντούχοι και ικανοί να προσφέρουν άμεσα, ή να αναπτυχθούν περαιτέρω και στη συνέχεια να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα ή και να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Αυτή είναι η νέα γραμμή που έχει επιλέξει η Ίντερ. Οι Μπαρέλα και Μπαστόνι είναι τα λαμπρότερα παραδείγματα αυτής της πολιτικής, χωρίς να ξεχνάμε πολλά ταλέντα που αναδύονται από τις ομάδες νέων του συλλόγου.

Υπό αυτή την έννοια, οι άνθρωποι των Νερατζούρι δεν έχουν χάσει χρόνο , κλείνοντας τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εκτός από τον Γιώργο Βαγιαννίδη που έρχεται ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και τον Νίκολα Ίλιεφ από τον Μπότεφ Πλόβντιβ, η Ίντερ εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Νικόλαου Μπότη, ενός Έλληνα τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ, που γεννήθηκε το 2004».

Διαβάστε ακόμη...