Που… χάθηκε ο Ντιέγκο

Από inpaok.com : Αν και η χρονιά ξεκίνησε για αυτόν… μαγικά, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν έχει καταφέρει σε κανένα σημείο της τρέχουσας σεζόν να θυμίσει τον «αρτίστα» των προηγούμενων ετών, αποδίδοντας αρκετά χαμηλότερα από τα στάνταρ του.
Πηγή: inpaok.com
Που… χάθηκε ο Ντιέγκο

Η ανάμνηση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να κάνει άνω- κάτω ολόκληρο Άγιαξ μέσα στο… σπίτι του, και να αναγκάζει τον Άγγλο «χασάπη» Γκρεγκ Πόουσον να «ξεγυμνωθεί», προκειμένου να προκριθούν οι Ολλανδοί στα Play Off του Champions League, μοιάζει πλέον αρκετά μακρινή.

Μετά από εκείνο το μεγάλο βράδυ στο Άμστερνταμ, που έκανε τους Ολλανδούς ποδοσφαιρόφιλους να τον ζητούν ακόμα και στην Εθνική τους, ο 32χρονος μεσοεπιθετικός φαντάζει «σκιά» του καλού του εαυτού, και η φτωχή συγκομιδή του σε αριθμούς δεν λέει ψέματα.

Κόντρα στον Άγιαξ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πέτυχε δύο γκολ. Άλλα τόσα κατάφερε να πετύχει σε μια… ολόκληρη σεζόν, με την συγκομιδή του να περιορίζεται, μέχρι στιγμής, σε τέσσερα γκολ και άλλες τόσες ασίστ, μετά από 30 συμμετοχές!

Για να καταλάβει κανείς την διαφορά, θα πρέπει να «τσεκάρει» τα στατιστικά του την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ. Εκεί ο Ολλανδός ήταν βασικό «γρανάζι» της μηχανής του Δικεφάλου, ολοκληρώνοντας την σεζόν με 10 γκολ και 10 ασίστ.

Αν θέλει κάποιος να εντοπίσει ανάλογη σεζόν με την φετινή, θα πρέπει να πάει στην σεζόν 2017-18. Εκεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είχε μόλις τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 32 συμμετοχές, με την διαφορά ότι στην πορεία την σεζόν είχε χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιεί στα περισσότερα παιχνίδια ως αλλαγή.

Διαβάστε ακόμη...