300 οι παρόντες και μόνο 30 οι δημοσιογράφοι

Από paok24.com: Νέα δεδομένα και για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων
Πηγή: paok24.com
300 οι παρόντες και μόνο 30 οι δημοσιογράφοι
Ιδιαίτερη θα είναι η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα από το Σάββατο και μετά οπότε και η μπάλα στήνεται και πάλι στη σέντρα.

Όπως είναι γνωστό το πρωτόκολλο ορίζει παρουσία μόνο 300 ανθρώπων σε κάθε γήπεδο, ενώ πολύ αυστηρά είναι τα δεδομένα και για τον Τύπο. Οι δημοσιογράφοι που θα καλύπτουν κάθε αγώνα δεν θα ξεπερνούν τους 30, ενώ δεν θα γίνονται δηλώσεις στην αίθουσα Τύπου και στην μεικτή ζώνη.

Άρα και ενόψει Κυριακής για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόλις 30 εκπρόσωποι του Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα το πρωτόκολλο ορίζει: «5.5.Δημοσιογραφικά θεωρεία: 5.5.1.Στα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν πρόσβαση οι εξής: -Δημοσιογράφοι, μέλη των ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ συναφών αναγνωρισμένων δημοσιογραφικών Ενώσεων -Εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών που συνεργάζονται με τη διοργανώτρια. 5.5.2.Στα δημοσιογραφικά θεωρεία, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων. Για το λόγο αυτό, δύναται να χρησιμοποιηθεί μέρος της εξέδρας που είναι στη συνέχεια των θεωρείων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες. 5.5.3.Τυχόν εσωτερικοί χώροι (καμπίνες – booth) για τη δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων πρέπει να παραμείνουν κλειστοί. 5.5.4.Οι εκπρόσωποι των στατιστικών εταιρειών θα πρέπει να κάθονται με κενό δύο τουλάχιστον θέσεων (ανάλογα με την εγκατάσταση) μεταξύ τους, τηρώντας την απόσταση των 2 μέτρων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος, τότε δύνανται να καθίσουν στις κερκίδες. 5.5.5.Η χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών είναι υποχρεωτική».

Διαβάστε ακόμη...