Επιμένουν στο ίδιο σενάριο οι Ισπανοί

Από paok24.com: Πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευμα στην Ισπανία έκανε λόγο για ενδιαφέρον και πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα της Τβέντε.
Πηγή: paok24.com
Επιμένουν στο ίδιο σενάριο οι Ισπανοί

Ο 24χρονος εξτρέμ, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει στην Τβέντε, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούλιο.

Πρόθεση του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ολλανδίας και σήμερα οι Ισπανοί επανέρχονται, σημειώνοντας και πάλι πως ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Παναθηναϊκός είναι οι δύο ομάδες από την Ελλάδα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, τονίζεται πως για τον Κανταλαπιέδρα η Ελλάδα δε φαντάζει ιδανικός προορισμός, ωστόσο μία καλή -οικονομικά- πρόταση θα τον έκανε να πει το "ναι", ενώ γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των Μπεσίκτας, Τραμπζονσπόρ και Σίβασπορ από την Τουρκία και Βαγιαδολίδ, Μαγιόρκα, Γρανάδα και Έιμπαρ από την Ισπανία.

Τη φετινή σεζόν, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Τβέντε στην Eredivisie, ο Ισπανός εξτρέμ πραγματοποίησε 22 συμμετοχές, με απολογισμό 8 γκολ και 7 ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...