Ενεργοποίηση ή... μία από τα ίδια;

Από paok24.com: Η επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ στην Τούμπα το περασμένο καλοκαίρι, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ και όχι άδικα. Άλλωστε, ο Σλοβάκος προερχόταν από μία... σούπερ χρονιά στη Σλάβια Πράγας με 14 γκολ και 13 ασίστ σε 49 εμφανίσεις.
Πηγή: paok24.com
Ενεργοποίηση ή... μία από τα ίδια;


Ωστόσο, η συνύπαρξη του Στοχ με τον Αμπέλ Φερέιρα δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και φυσικά για τον ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό είναι άλλωστε πως ο Σλοβάκος αγωνίστηκε σε μόλις τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Συνολικά δε, ο Στοχ κατέγραψε μόλις 6 εμφανίσεις με την "ασπρόμαυρη" φανέλα, φορώντας για τελευταία φορά τον Δικέφαλο στο στήθος στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, στις 15 Ιανουαρίου!

Έκτοτε, ο 30χρονος εξτρέμ περιορίζεται μόνο σε προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει ανοίξει εδώ και καιρό η κουβέντα περί αποχώρησής του από την Τούμπα, δύο χρόνια πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, μιας και συν τοις άλλοις οι απολαβές του τον κατατάσσουν στους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Το ότι ο Στοχ δεν "κόλλησε" με τον Αμπέλ Φερέιρα, είναι δεδομένο. Καλώς ή κακώς, αυτή είναι η πραγματικότητα. Πλέον, με έντεκα ή δώδεκα παιχνίδια να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν, αποτελεί ερωτηματικό το αν ο Πορτογάλος προπονητής ενεργοποιήσει ή όχι τον Σλοβάκο.

Σε πρώτη φάση βέβαια, ο Φερέιρα διαθέτει πληθώρα επιλογών για τη στελέχωση της αριστερής πτέρυγας της επίθεσης και η λογική λέει πως δεν βρίσκεται στο μυαλό του ο Στοχ. Υπάρχει ο Μπίσεσβαρ, υπάρχει ο Πέλκας, υπάρχει ο Λημνιός, υπάρχει ο Λάμπρου, υπάρχει ο Βιεϊρίνια, υπάρχει υπό προϋποθέσεις και ο Ελ Καντουρί...

Διαβάστε ακόμη...