Στη λίστα ο Μενσά (video)

Απο paok24.com: Η δύσκολη περίπτωση του 25χρονου μέσου της Καϊσερίσπορ
Πηγή: paok24.com
Στη λίστα ο Μενσά (video)

Στον ΠΑΟΚ έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες αυτό το διάστημα και ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίσει, είναι ο Μπερνάρντ Μενσά, ο οποίος ανήκει στην τουρκική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην αγορά για την ενίσχυση του, σε διάφορες θέσεις και μία από αυτές είναι στον άξονα. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι διάφορα, ωστόσο η περίπτωση του 25χρονου μέσου, φαίνεται να βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Μενσά, είναι ένα «οκτάρι» με σύγχρονα στοιχεία, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει εικόνα από αυτόν από την Πορτογαλία και τη Γκιμαράες στην οποία αγωνιζόταν και από όπου τον αγόρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ, το 2015.

Εκεί δεν κατάφερε να «πιάσει», έπαιξε δανεικός σε Χετάφε, Γκιμαράες, Κασίμπασα και Καϊσερίσπορ, η οποία πλήρωσε την οψιόν αγοράς του πέρσι και τον έκανε δικό της. Το συμβόλαιο του με την τουρκική ομάδα, έχει ισχύ μέχρι το 2022, η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, ωστόσο υπάρχουν δύο θέματα που μπορεί να... διευκολύνουν μια πιθανή κίνηση του ΠΑΟΚ.

Το ένα είναι ένα ποσό που υπάρχει ακόμα ως οφειλή, από την τουρκική ομάδα στο «Δικέφαλο του Βορρά» από τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε και το άλλο είναι το ενδεχόμενο υποβιβασμού τους, κάτι που προφανώς και θα αλλάξει τα μεταγραφικά δεδομένα τους.

Τη φετινή σεζόν, είχε 21 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα, με 3 γκολ και 8 ασίστ (αποτελούσε τον εκτελεστή των περισσότερων στατικών φάσεων της ομάδας), ενώ πέρσι είχε 28 συμμετοχές, με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Videos:

Διαβάστε ακόμη...