Τηλεδιάσκεψη για σέντρα στη Super League!

Από inpaok.com: Στη σημερινή (18/5) τηλεδιάσκεψη της Super League αναμένεται να ανάψει κι επίσημα το «πράσινο φως» για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Πηγή: inpaok.com
Τηλεδιάσκεψη για σέντρα στη Super League!

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το υφυπουργείο Αθλητισμού, από σήμερα (18/5) θα μπορούν οι ομάδες της Super League 1 να ξεκινήσουν και τις ομαδικές προπονήσεις.

Την ίδια στιγμή στη νέα τηλεδιάσκεψη της Λίγκας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (18/5), πρόκειται να αποφασιστεί κι επισήμως η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με πιθανότερη ημερομηνία στις 6-7 Ιουνίου.

Βάση του πλάνου που υπάρχει, τα play-offs αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 19 Ιουλίου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του μίνι πρωταθλήματος.

Να αναφέρουμε από εκεί και πέρα ότι σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, θα μπαίνει σε κατ' οίκον καραντίνα για δύο εβδομάδες και η ομάδα του σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή ξενώνες προπονητικού κέντρου όπου θα προπονείται απομονωμένη και θα γίνεται διπλό τεστ την 3η και την 5η ημέρα.

Διαβάστε ακόμη...