Οι περιπτώσεις που προτείνονται από την ρωσική αγορά

Από sfina.gr: Το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα έχει έναν σημαντικό ρόλο στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν μετά τα όσα συζητήθηκαν στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, τον έχει μετατρέψει σε αποδέκτη αρκετών προτάσεων για παίκτες από το ρωσικό πρωτάθλημα (και όχι μόνο).
Πηγή: sfina.gr
Οι περιπτώσεις που προτείνονται από την ρωσική αγορά

Σχεδόν καθημερινά ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχεται με κάθε πιθανό τρόπο προτάσεις για παίκτες από μάνατζερ (και όχι μόνο) ενόψει της ενίσχυσης στο ρόστερ του Δικέφαλου την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SFINA.GR προτείνονται αρκετοί ποδοσφαιριστές που είτε έπαιζαν φέτος στην Ρωσία, είτε πέρασαν από την Ρωσία και φέτος έπαιζαν σε άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαββίδης, περιμένει να επιτραπούν οι πτήσεις για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή, αλλά και τον Αμπέλ Φερέιρα να θέσουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό.

Κάποια από τα ονόματα που προτείνονται στον ΠΑΟΚ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να απασχολήσουν. Άλλωστε ο Δικέφαλος έχει αποδείξει πως αρκετές φορές στο παρελθόν έχει προτιμήσει την ρωσική αγορά για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές...

Διαβάστε ακόμη...