Δεν απάντησε σε δύο προτάσεις του ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο!

Από paok24.com:Το συμβόλαιο του Ζοσέ Μαουρίσιο είναι από αυτά που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Δεν απάντησε σε δύο προτάσεις του ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο!

Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του στην πατρίδα του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφήσει τον αγαπημένο του Δικέφαλο και τη Θεσσαλονίκη.

Το PAOK24 αποκαλύπτει τι συνέβη με τον Μαουρίσιο πριν λίγους μήνες, λεπτομέρειες που ίσως είναι ενδεικτικές για την πορεία της κατάστασης στη συγκεκριμένη υπόθεση και σήμερα.

Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή του έμπειρου μέσου του έκανε πρόταση παραμονής μέσω του Μάριο Μπράνκο.

Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν (μαζί με ειδικά μπόνους) αρκετά κοντά στα χρήματα που παίρνει σήμερα ο ποδοσφαιριστής, συμβόλαιο που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο τον χρόνο.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ με βάση και την ηλικία του Μαουρίσιο ήταν εξαιρετική και του έδειχνε στην πράξη ότι τον θέλει στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος διαθέτει έναν μάνατζερ που έχει πολύ καλές άκρες σε ποδοσφαιρικές αγορές με πολλά χρήματα. Μπορεί δηλαδή να του βρει το ίδιο, ενδεχομένως και ακόμα μεγαλύτερο ετήσιο συμβόλαιο.

Για αυτό τον λόγο απέφυγε να απαντήσει στη συγκεκριμένη πρόταση, με τη στάση του να αποτελεί μία ευγενική άρνηση, ακόμα και όταν ο ΠΑΟΚ επέμεινε και έκανε και δεύτερη αντιπρόταση στην πλευρά του παίκτη.

Παιχνίδι τακτικής; Θα φανεί το επόμενο διάστημα...

Από τότε μέχρι σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει για πολλούς λόγους και σίγουρα όχι μόνο για όσα έχει αφήσει ο κορωνοϊος και στο ποδόσφαιρο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή μία νέα ενδεχόμενη πρόταση στον Μαουρίσιο στις συζητήσεις που σίγουρα θα γίνουν, είναι πιθανό να μην είναι τόσο συμφέρουσα για τον παίκτη όσο εκείνες πριν από αρκετές εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση αν ο Βραζιλιάνος έχει ως πρώτο μέλημα του το οικονομικό και είναι αδιάλλακτος γιατί είναι διατεθειμένος να παίξει και σε πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου για τα χρήματα, τότε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Τούμπα δυσκολεύει αρκετά.

Αξίζει να τονιστεί πως τόσο ο ίδιος ο παίκτης όσο και η οικογένεια του έχουν δεθεί με τον ΠΑΟΚ και την πόλη και τους αρέσει πολύ η ζωή τους στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...