"Πιέσεις από εξωαθλητικούς παράγοντες για να συνεχιστεί η Super League"

Από paok24.com: Οι προπονήσεις ξεκίνησαν, οι ομάδες επιστρέφουν στο γήπεδο κι όλα δείχνουν, ότι το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει και πάλι.
Πηγή: paok24.com
"Πιέσεις από εξωαθλητικούς παράγοντες για να συνεχιστεί η Super League"

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν αυτός που έδωσε το... σύνθημα και πλέον, οι ομάδες πραγματοποιούν προπονήσεις σε γκρουπ με φόντο την επιστροφή στη δράση.

Από τη μεριά του πάντως, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έκανε λόγο στο πλαίσιο συνέντευξής του σήμερα για "πιέσεις από εξωαθλητικούς παράγοντες για να συνεχιστεί", με τον πρόεδρο της ΕΟΚ να προχωράει σε μία σημαντική καταγγελία, αναφέροντας:

"Ναι, διαφωνώ, γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πιέσεις από εξωαθλητικούς παράγοντες για να συνεχιστεί. Δεν πιστεύω ότι ούτε οι αθλητές το επιθυμούν. Θεωρώ ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι. Είναι σαν εκβιασμός στον ποδοσφαιριστή. Όπως δεν θέλουμε κι εμείς οι χορηγοί να κάνουν μείωση των συμβολαίων, το ίδιο θα πρέπει να είναι ελαστική και η σχέση με τους αθλητές".

Φυσικά, δεν είναι ο πρώτος που εκφράζει δημόσια την απορία του για την... βιασύνη ορισμένων και τον κίνδυνο που υπάρχει ακόμη τη δεδομένη χρονική στιγμή...

Διαβάστε ακόμη...