Λουτσέσκου: «Ο Βιεϊρίνια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Όπως γράψαμε πριν από την τελευταία φετινή εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα κρεμάσει τελικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια κι αγωνίστηκε για ύστατη φορά μπροστά στο κοινό του «Δικεφάλου» φορώντας την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
Πηγή: skgsports.gr
Λουτσέσκου: «Ο Βιεϊρίνια είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Photo Credits: @skgsports.gr website

Η μοίρα, το κάρμα, τα’ φερε έτσι ώστε να περάσει στο παιχνίδι, ως αλλαγή στο 81ο λεπτό, όχι όμως για να παίξει στα μετόπισθεν όπως τον έχουμε συνηθίσει να παίζει τα τελευταία χρόνια.

Στα 38 (και βάλε…) έπαιξε ως εξτρέμ και στο 89ο λεπτό ήρθε η μεγάλη στιγμή για τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟΚ. Κατέβασε με ψυχραιμία την μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή και την «κάρφωσε» στα δίχτυα για το 3-1. Έφυγε και το πανηγύρισε μαζί με τους φανατικούς της Θύρας 4.

Ο ίδιος απέφυγε να αποκαλύψει τις αποφάσεις για το (ποδοσφαιρικό) μέλλον του. «Τώρα μας νοιάζει το ματς της Κυριακής με τον Άρη, θα τα πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα», είπε χτες το βράδυ ο εμβληματικός αρχηγός αποχωρώντας από την Τούμπα.

Στην συνέντευξη Τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τον Αντρέ Βιεϊρίνια λέγοντας:

«Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει τεράστια ποιότητα και πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι η ηλικία του είναι πρόβλημα. Πιστεύω πάρα πολύ στην ποιότητά του, είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς ο χρόνος προχωράει για όλους και όλοι μεγαλώνουμε. Το σημαντικό είναι ο ίδιος να αισθάνεται καλά και να μπαίνει να βοηθάει την ομάδα.

Θέλω να σας πω ιστορίες για τον Αντρέ, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Προέχει μόνο αυτό για εμάς. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να είμαστε ισορροπημένοι, είμαστε πρώτοι και όλα είναι στα πόδια μας. Έχουμε ένα πολύ ισχυρό κίνητρο, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ένας τίτλος για εμάς που θα είναι τεράστια επιτυχία για όλους μέσα στον σύλλογο».
 

Διαβάστε ακόμη...