Κυριάκος για ΟΣΦΠ: « Εγκληματικό αυτογκόλ ή… χάρισμα;»

Από thessports.gr: Το δικό του σχόλιο αναφορικά με την κουβέντα που έχει ανοίξει για το αν και με ποιες προϋποθέσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν τα Play Off αλλά και για την προσφυγή του Ολυμπιακού στο CAS κατά του ΠΑΟΚ, έκανε ο Κυριάκος Κυριάκος.
Πηγή: thessports.gr
Κυριάκος για ΟΣΦΠ: « Εγκληματικό αυτογκόλ ή… χάρισμα;»

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε το μέλος του Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, σε ανάρτηση του στο Facebook:

Το παγκόσμιο στρατηγικό σχέδιο της επόμενης ημέρας είναι το «βλε και κα» και είναι λογικό. Η πανδημία χρειάζεται χρόνο για να κάνει τον κύκλο της και -όσο σκληρο κι αν φαίνεται- ο άνθρωπος δεν έχει ποτέ τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσει.

Κι εδώ πρέπει να πάρουμε απόφαση για τα πλέι οφ της ελληνικής λίγκας χωρίς δεδομένα, χωρίς ασφαλείς προβλέψεις άρα και χωρίς λυμένη την εξίσωση ρίσκου έναντι προσδοκώμενου οφέλους. Άρα ο καθένας να έχει μια άποψη μικροπολιτική, βασισμένη στα δικά του προσδοκώμενα οφέλη ή προβλεπόμενες ζημιές.

Η άποψή μου είναι πως αυτή η απόφαση δεν πρέπει να αφεθεί στις ομάδες. Δεν έχουμε -δυστυχώς με ευθύνη πολύ συγκεκριμένων τοξικών καιροσκόπων- κουλτούρα συνεργασίας και μίνιμουμ συνεννόησης για να έχει η όποια απόφαση την αναγκαία υπερβατικότητα. Να είναι μια απόφαση που έχει συνυπολογίσει το καλό του ποδοσφαίρου και το καλό της κοινωνίας.

ΥΓ: Εγκληματικό αυτογκόλ ή προφητικό χάρισμα να υπάρχουν στην ίδια πρόταση της διαρροής οι λέξεις «Ολυμπιακός, CAS, υποβιβασμός»;

Διαβάστε ακόμη...