«Γι’ αυτό έγινε η αναφορά του ΠΑΟΚ για Βρυώνη»

Από thessports.gr : Για το τι σημαίνει αυτή η αναφορά του ΠΑΟΚ για τον δικαστή Βρυώνη, και τον τρόπο που μπορεί να ωφεληθούν οι «ασπρόμαυροι», μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: thessports.gr
«Γι’ αυτό έγινε η αναφορά του ΠΑΟΚ για Βρυώνη»

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για την αναφορά του ΠΑΟΚ: «Στις 14 Απριλίου βγήκε η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία. Ο κύριος Βρυώνης ψήφισε ότι επιτρέπεται η παρέμβαση τρίτης ομάδας και επέτρεψε την παρέμβαση του Ολυμπιακού. Το περίεργο είναι ότι ήταν μέλος και σε άλλη τριμελής σύνθεση της Επιτροπής σε μια υπόθεση ακριβώς ίδια και αποφάσισε το αντίθετο. Αυτό δημιουργεί εντύπωση κακή και αρνητική. Δεν είναι λογικό να λέει ότι επιτρέπεται και δεν επιτρέπεται παρέμβαση. Σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που θίγεται προσφεύγει και ζητά να ελεγχθεί η συμπεριφορά του δικαστή».

Για την τιμωρία του δικαστή και το όφελος του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει κλιμάκωση ποινών. Η ποινή του μπορεί να είναι από επίπληξη μέχρι οριστική παύση. Εάν η απόφαση είναι λανθασμένη σε αυτό, τότε μπορεί να αλλάξει η απόφαση ως προς αυτό. Η παρέμβαση του Ολυμπιακού αφού έγινε δεκτή από την Επιτροπή Εφέσεων δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να παρέμβει στο CAS. Θα πρέπει να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης. Είμαστε μακριά όμως από αυτό. Θα πρέπει να αποδειχθεί ότι είπε Α στη μια και Β στην άλλη υπόθεση, να προχωρήσει η διαδικασία και να δούμε ποιο είναι το σωστό».

Διαβάστε ακόμη...