Η επιμονή Σαββίδη για την Νέα Τούμπα και η πρόκληση

Από sfina.gr: Ο αήττητος περσινός τίτλος και το νταμπλ με το οποίο έκλεισε η σεζόν αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιβεβαίωση για την δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ επί Ιβάν Σαββίδη.
Πηγή: sfina.gr
Η επιμονή Σαββίδη για την Νέα Τούμπα και η πρόκληση

Ο Σαββίδης ο ίδιος από το βράδυ της φιέστας είχε ξεκαθαρίσει ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η αρχή των μεγάλων επιτευγμάτων βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η αγάπη που έχει για τον ΠΑΟΚ, η οικονομική του ευρωστία και η απίστευτη ώθηση που δίνουν οι οπαδοί, τον κάνουν να έχει ακόμα περισσότερες απαιτήσεις και φυσικά να έχει την υποχρέωση να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδό.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει όσο τίποτα άλλο να δει τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και παράλληλα να μπαίνει στην Νέα Τούμπα. Φρόντισε να δώσει εντολή στον Αμπέλ Φερέιρα να αρχίσει από τώρα τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και παράλληλα να αρχίσουν οι κινήσεις για τον εξορθολογισμό του ρόστερ (και του μπάτζετ). Παράλληλα, έχει ζητήσει να τρέξουν οι διαδικασίες για την νέα Τούμπα.

Για το θέμα της Νέας Τούμπας υπάρχει μία σοβαρή εξέλιξη, αφού με εντολή από το υπουργείο Περιβάλλοντος και βλέποντας ότι το γραφείο Μητροπολιτικού Σχεδιασμού Θεσσαλονίκης κωλυσιεργούσε, οι τρεις φάκελοι με τις περίπου 1000 σελίδες του πρότζεκτ της Νέας Τούμπας έφυγαν για το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η εντολή δόθηκε από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου που θα τρέξει τις διαδικασίες μέχρι την Δημόσια Διαβούλευση. Υπάρχουν πληροφορίες ότι παρενέβη το πρωθυπουργικό γραφείο στην Θεσσαλονίκη που διαπίστωσε ότι υπήρξε στασιμότητα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ που η διαδικασία για την έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου.

Διαβάστε ακόμη...