«Απίστευτες οι στιγμές στον ΠΑΟΚ, θέλω να επιστρέψω»

Από paok24.com: Τι είπε σε δηλώσεις του στην Κύπρο.
Πηγή: paok24.com
«Απίστευτες οι στιγμές στον ΠΑΟΚ, θέλω να επιστρέψω»
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τη δουλειά που γίνεται στους «ασπρόμαυρους», τη συνεργασία του με τους Ίβιτς και Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και την επιθυμία του να επιστρέψει στον Δικέφαλο, μίλησε ο Νικόλας Ματθαίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην Κύπρο.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Άρη Λεμεσού σχολίασε για τον ΠΑΟΚ:

«Είναι μεγάλη τρέλα στην ομάδα εκείνη. Έχω ζήσει απίστευτες εικόνες και ένα κύπελλο εκεί το 2017. Το ήθελαν πολύ στην Θεσσαλονίκη και το πανηγύρισαν πολύ. Ήταν απ’ τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου και τα λάτρεψα. Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω μια μέρα στον ΠΑΟΚ».

Για τη δουλειά που γίνεται στον Δικέφαλο:

«Ήταν εντελώς διαφορετική νοοτροπία και έπρεπε να ξεκινήσω να ζω μόνος. Η ζωή ήταν διαφορετική, το ίδιο και το σχολείο. Δούλεψε και ποδοσφαιρικά και σωματικά και πνευματικά».

Σχετικά με τους Ίβιτς και Γκαρσία:

«Ο Ίβιτς με ανέβασε στην δεύτερη ομάδα αν και ήμουν μικρός και δούλεψα καλά. Έπειτα όταν πήγε στην πρώτη ομάδα με ανέβασε και πάλι και ήμουν στην πρώτη ομάδα.

Με τον Γκαρσία δούλεψα στα δεύτερα μαζί του. Ήταν μεγάλη μου τιμή και δέος. Σαν προπονητής ήταν πολύ πιο ήρεμος απ’ ότι σαν ποδοσφαιριστής. Ήθελε πάντα να δίνουμε την ψυχή μας και να ματώνουμε. Τον ένοιαζε να βγάζουμε πάθος και αν δεν δίναμε 100% θα μας σκότωνε».

Διαβάστε ακόμη...