Η ξεχωριστή σχέση Ζίβκοβιτς-Παπαδόπουλου

Απο inpaok.com: Τον έχει σαν γιο του ο Σέρβος τον νεαρό πορτιέρο
Πηγή: inpaok.com
Η ξεχωριστή σχέση Ζίβκοβιτς-Παπαδόπουλου

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο Συμεών Παπαδόπουλος έχουν μία ξεχωριστή σχέση, με τον Σέρβο πορτιέρο να είναι ουσιαστικά ο μέντορας του νεαρού τερματοφύλακα.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας την Παρασκευή 18/4 γιόρτασε τα 20α του γενέθλια και ο Βαλκάνιος γκολκίπερ του ευχήθηκε με τα εξής λόγια: «Χρόνια πολλά γιε μου!»

Η αλήθεια είναι πως από την καλοκαιρινή προετοιμασία ο Ζίβκοβιτς είχε πάρει κοντά του τον Συμεών, αφού τον θεωρεί έναν από τους κορυφαίους εξελίξιμους τερματοφύλακες της χώρας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι δυο προ κορονοϊού τους βγήκαν για πολύ πρωινό τρέξιμο στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Ο Σέρβος προσπαθεί να διδάξει στον 20χρονο γκολκίπερ του Δικεφάλου πως μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά θα καταφέρει να φτάσει ψηλά.

Για αυτό το λόγο είναι και ο πιο σκληρός κριτής του. Ωστόσο, είναι και υποστηρικτικός μαζί του και προσπαθεί να του... διδάξει όσα έχει μάθει ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Παπαδόπουλος από την πλευρά του... ρουφάει σα σφουγγάρι όσα του λέει ο Ζίβκο και δείχνει να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνηνη

Διαβάστε ακόμη...