«Νιώθω όμορφα στον ΠΑΟΚ!»

Από paok24.com: Ο Βέλγος διαγώνιος αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη, στην κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του, αλλά και στο πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα του.
Πηγή: paok24.com
«Νιώθω όμορφα στον ΠΑΟΚ!»


Μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ, όμως ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί στο «ασπρόμαυρο» τμήμα, αφήνοντας ανοιχτά τα ενδεχόμενα σχετικά με το μέλλον της καριέρας του.

Ο Βέλγος διαγώνιος μίλησε στο PAOK24 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του:

«Η κατάσταση εδώ είναι κάπως κακή. Μπορεί να έχουμε τον ίδιο αριθμό πληθυσμού όπως και η Ελλάδα, όμως οι θάνατοι ξεπερνούν τους 5.000 και τα κρούσματα είναι περισσότερα από 36.000. Το μόνο θετικό είναι πως μέρα με την μέρα τα πράγματα βελτιώνονται».

Σχετικά με τη νέα του καθημερινότητα:

«Υπό κανονικές συνθήκες έκανα προπόνηση δύο φορές την ημέρα. Τώρα προσπαθώ να παραμείνω σε φόρμα με λίγο τρέξιμο ή ασκήσεις που κάνω στο σπίτι. Φυσικά και είναι δύσκολη η κατάσταση για έναν αθλητή και ελπίζω να επιστρέψουμε πίσω στα γήπεδα σύντομα».

Όσον αφορά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και το μέλλον του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικός σύλλογος για εμένα. Παρέχει ικανοποιητικές συνθήκες για κάθε αθλητή και μου αρέσει που είμαι μέλος της ομάδας. Επίσης, η πόλη είναι εντυπωσιακή! Τόσο εγώ, όσο και η σύζυγος μου, με τον γιο μου, απολαμβάνουμε τη ζωή στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και θα μπω στη διαδικασία να σκεφτώ τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ! Ελπίζω να τα πούμε σύντομα και πάλι στη Θεσσαλονίκη!».

Διαβάστε ακόμη...