Κοκκινάκης: «Να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για το καλό του ΠΑΟΚ!»

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν και τη νίκη του Δικεφάλου με… 4-0 σετ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε για όλα.
Πηγή: forzaonline.gr
Κοκκινάκης: «Να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για το καλό του ΠΑΟΚ!»
Photo Credits: @acpaok

Ο έμπειρος βολεϊμπολίστας των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και στη νέα διοικητική ημέρα της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ειδική μνεία στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό και τον βαθμό ετοιμότητας:

Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο φιλικό παιχνίδι, για να δει ο κόσμος και τη δική μας ομάδα. Ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε φέτος στο γήπεδό μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Θέλουμε να συνεχίσει να το κάνει και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώσαμε το παιχνίδι με νίκη. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε και τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα μέσα από αυτό το φιλικό και τη σημερινή διοργάνωση.

Έχουμε παίξει αρκετά φιλικά παιχνίδια. Είμαστε ακόμη σε διαδικασία αναζήτησης, για να το πω έτσι, και προσαρμογής. Εννοείται ότι υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να διορθώσουμε σε πολλούς τομείς: στην υποδοχή, στην επίθεση, στο μπλοκ και στην άμυνά μας. Νομίζω ότι πλησιάζουμε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Για να ανεβούμε ακόμη περισσότερο, όμως, χρειάζεται να παίξουμε πιο δύσκολα παιχνίδια και να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να μπούμε στον κατάλληλο ρυθμό και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα στην πράξη.

Για τη νέα διοίκηση Τσαλόπουλου-Χατζόπουλου:

Είναι δίπλα μας, ειλικρινά, πάρα πολύ κοντά μας. Μας βοηθάει να εξελισσόμαστε καθημερινά και να επικεντρωνόμαστε σε όσα χρειάζεται να κάνουμε. Από τη δική μου πλευρά, σίγουρα απαιτείται μια μορφή διαχείρισης, καθώς υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά και νέα διοίκηση, όπως είπαμε και προηγουμένως. Όλα αυτά πρέπει με κάποιον τρόπο να συνδεθούν μεταξύ τους και τυχαίνει να βρίσκομαι εγώ στο επίκεντρο αυτής της διαδικασίας, προσπαθώντας να βοηθήσω όσο μπορώ. Θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου και το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και στη συνέχεια.

Για το πόσο έχει δεθεί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

Είναι, νομίζω, ζητήματα αξιών και σεβασμού, τα οποία έχω νιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους οπαδούς και τους φίλους του ΠΑΟΚ. Για μένα, αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικά στη ζωή και δεν τα ξεχνάω ποτέ. Εννοείται ότι αισθάνομαι υπεύθυνος και γι’ αυτό: ο κόσμος να βλέπει μια ομάδα με συνοχή, να υπάρχει υγεία μέσα στην ομάδα και να διαπιστώνει ότι παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό προσπαθώ να πετύχω, έχοντας πλέον και τους οπαδούς κοντά μας».

Διαβάστε ακόμη...