«Κόκκινη» προπαγάνδα κατά Ιβάν Σαββίδη – Εντολή να τον… χτυπήσουν με κάθε τρόπο

Από sfina.gr: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο πόλεμος που έχει ενορχηστρώσει ο Ολυμπιακός κατά του Ιβάν Σαββίδη, μετά την εντολή του «ισχυρού άνδρα» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πάει στο CAS την «στημένη» καταγγελία για την πολυιδιοκτησία με την Ξάνθη.
Πηγή: sfina.gr
«Κόκκινη» προπαγάνδα κατά Ιβάν Σαββίδη – Εντολή να τον… χτυπήσουν με κάθε τρόπο

Η εντολή προς τα γνωστά... παπαγαλάκια είναι μια. Να χτυπηθεί με κάθε τρόπο ο Ιβάν Σαββίδης, προκειμένου – με το νου τους – να αποχωρήσει τόσο από τον αθλητικό όσο και τον οικονομικό τομέα της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα «ερυθρόλευκα» Μέσα εδώ και λίγη ώρα αναπαράγουν πως ο «ισχυρός άνδρας» του Δικεφάλου δεν έχει καταβάλει στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού OPEN το δώρο Πάσχα, παρά το γεγονός πως η καταληκτική προθεσμία για αυτό είναι η σημερινή.

Την ίδια στιγμή, ο Ιβάν Σαββίδης, χτες ολοκλήρωσε την εξαγορά του ξενοδοχείου Πόρτο Καρράς έναντι 205 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πόλεμος από τον Πειραιά τόσο κατά του Ιβάν Σαββίδη όσο και του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και όπως έχουμε καταγράψει από την SFINA.GR τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθεί ακόμα περισσότερο.

Διαβάστε ακόμη...