«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ για Κάτσε»

Από ipaok.com: Όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Αλβανού μέσου, αλλά και του Ζήση Χατζηστραβού, Νίκος Καγιούλης
Πηγή: inpaok.com
«Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ για Κάτσε»

Ο μάνατζερ του Έργκις Κάτσε και του Ζήση Χατζηστραβού, Νίκος Καγιούλης, μίλησε για τους δύο ποδοσφαιριστές, σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε για τους δύο ποδοσφαιριστές:

Για τον Χατζηστραβό και αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει, αλλά είναι πολύ καλό παιδί και ποδοσφαιριστής. Με τον ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο, αλλά μακάρι να μείνει σε εμάς.

Δεν ξέρω τι σχέδια έχει ο ΠΑΟΚ και κατά πόσο θα επενδύσει σε νεαρούς παίκτες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Χατζηστραβός έχει ταλέντο και το μέλλον μπροστά του και θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ».

Για τον Κάτσε: «Η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ τελειώνει το καλοκαίρι και αυτό σημαίνει ότι μπορεί από το καλοκαίρι να διαλέξει πού θα πάει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Φυσικά έχει τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ και εφόσον θέλει να τον κρατήσει μπορούμε να το συζητήσουμε.

Άλλωστε έχουμε καλή συνεργασία μεταξύ μας. Ο Κάτσε στη Λάρισα τα πήγε πολύ καλά, όπως και ο Ουάρντα. Είναι και στο χέρι του Κούγια αν θέλει να τους κρατήσει. Δεν έχει πρόταση από Ελλάδα μέχρι στιγμής ο Κάτσε, έχει όμως από Γερμανία.

Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε στην ώρα τους. Όλοι ξέρουν την αξία του από τις εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική Αλβανίας. Εμείς θα κοιτάξουμε το καλύτερο για το μέλλον του».

Διαβάστε ακόμη...