Τα... γυρίζουν οι Πορτογάλοι για Μίσιτς! (pic)

Απο paok24.com:Πριν από λίγες ημέρες, η εφημερίδα "O Jogo" ισχυρίστηκε πως ο ΠΑΟΚ... κάνει πίσω για την απόκτηση του Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως... ίσως και να υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Κροάτη στα "Λιοντάρια".
Πηγή: paok24.com
Τα... γυρίζουν οι Πορτογάλοι για Μίσιτς! (pic)

Και αφού εκτέθηκαν και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ούτε πίσω κάνει ούτε έχει δεύτερες σκέψεις για τον Μίσιτς, έρχεται σήμερα η εφημερίδα "O Jogo' να υποστηρίξει πως ο Δικέφαλος προσπαθεί να μειώσει τη ρήτρα των 1,8 εκ. ευρώ που απαιτούνται για να αποκτήσει τον Κροάτη χαφ!

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι βέβαιο είναι πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας "καίγεται" να βάλει τώρα στο ταμείο της τα χρήματα που θα κερδίσει από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει δικαίωμα να καταβάλλει τη ρήτρα μέχρι το τέλος του Μαΐου.

Συνεπώς, το πότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πληρώσει τη ρήτρα στους Πορτογάλους είναι θέμα αποκλειστικό του ΠΑΟΚ, με τον Μίσιτς από την πλευρά του να έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα, κάτι που θα συμβεί το προσεχές διάστημα!

Διαβάστε ακόμη...