«Να δείξουμε υπευθυνότητα!»

Από inpaok.com: Στο INPAOK μίλησε ο γκαρντ του Δικεφάλου, Σάνον Σόρτερ, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τα «ασπρόμαυρα» και την πορεία του ΠΑΟΚ στην Basket League, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο για τον κορονοϊό.
Πηγή: inpaok.com
«Να δείξουμε υπευθυνότητα!»

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:

«Μου άρεσε πολύ που αγωνιζόμουν για μία ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει οπαδούς που πραγματικά ζουν και αναπνέουν για να μας βλέπουν. Η πρόταση του ΠΑΟΚ τα Χριστούγεννα ήταν μία καλή ευκαιρία για εμένα ώστε να έρθω στην Ευρώπη, και το έπραξα χωρίς δεύτερη σκέψη».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Basket League:

«Δυστυχώς, πραγματοποιήσαμε κάποιες κακές εμφανίσεις οι οποίες έφεραν την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι δεν αξίζουμε αυτή την θέση, καθώς κάποια παιχνίδια τα χάσαμε στον πόντο. Έτσι, στον ΠΑΟΚ άλλαξα δύο προπονητές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πάραυτα, έχω πάρα πολύ καλή σχέση με όλους και αγαπώ τον σύλλογο».

Για τον κορονοϊό και πώς αξιοποιεί τον χρόνο του:

«Ο κορονοϊός είναι μία καταστροφή για όλο τον κόσμο. Στο Χιούστον όπου βρίσκομαι εγώ, επιτρέπεται να βγεις έξω μόνο για να πας στην εργασία σου ή να πραγματοποιήσεις ψώνια πρώτης ανάγκης. Αυτή την στιγμή έχω τον θείο μου που παλεύει στο νοσοκομείο οπότε ο ιός με... χτυπάει διαφορετικά. Προσπαθώ να αξιοποιήσω ποιοτικά τον χρόνο μου, κάνοντας γυμναστική και εκγύμναση κατ'οίκον».

Αν πρέπει να σταματήσουν οριστικά τα πρωταθλήματα και να ξεκινήσουν από τη νέα χρονιά:

«Θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Σε κάποιες χώρες της Ευρώπης έχει γίνει ήδη, και θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες!»

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο για τον φονικό ιό:

«Θέλω να πω στους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά και στους Έλληνες να προσέχουν και να ακούν τις οδηγίες των ειδικών. Η κατάσταση είναι σοβαρή, και θα πρέπει να δείξουμε όλοι μεγάλη υπευθυνότητα ώστε να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Να μην είμαστε εγωιστές, ας σκεφτούμε και τους ηλικιωμένους όπως και τις ευπαθείς ομάδες. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να τα ξαναπούμε σύντομα!»

Διαβάστε ακόμη...